Ήταν η φετινή Κριτική Επιτροπή η καλύτερη που έχει περάσει από το Voice;

Ιδού η απορία. Μπες και ψήφισε!

Ας γυρίσουμε λίγο τη βιντεοκασέτα της ελληνικής τηλεόρασης μερικά χρόνια πίσω: Το 2014 ήρθε στη ζωή μας ένα show που είχε γνωρίσει ήδη τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό. Το όνομά του ήταν ΤΗΕ VOICE, είχε σπουδαίες περγαμηνές έχοντας «παίξει» μεγάλη μπάλα σε άλλες χώρες του κόσμου, είχε βαρύ μπάτζετ για να υποστηρίξει τον εαυτό του και μεγάλες φιλοδοξίες να «ποτίσει» το άνυδρο τοπίο της ελληνικής τηλεόρασης.

Την πρώτη κριτική επιτροπή που επιλέχθηκε την αποτελούσαν τέσσερα ηχηρά ονόματα: Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Ρέμος και ο νεότερος της παρέας Μιχάλης “Stavento” Κουινέλης. Εδώ πάτα λίγο pause στην κασέτα της ελληνικής TV για να δούμε τι σκανάρει το μηχάνημα.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: γυναικάρα με παγωμένη ομορφιά που ξέρει τη δουλειά της αλλά δεν θέλει και πολλά πολλά, ρομαντική έντεχνη με αλαφροΐσκιωτο βλέμμα και όλη την καλή διάθεση του κόσμου που σε βάζει σε σκέψεις για το πόσο είναι «εδώ μαζί μας» ή «έχει φύγει και είναι κάπου αλλού», λαϊκός τίμιος τραγουδιστής που κουβαλάει κούραση από τα ξενύχτια αλλά παλεύει με νύχια και δόντια να πει ένα καλό αστείο, και τέλος, λαϊκός τίμιος «ράπερ» που έχει όρεξη για ζωή λες και έχει πιει τέσσερις φραπέδες και θέλει να σου πει όλη την ιστορία της ζωής του σε 5 λεπτά.

Ας ονομάσουμε την ομάδα «Οι Αταίριαστοι».

Όπως καταλάβατε εδώ δεν κρίνουμε μουσικές επιδόσεις, παρουσιαστές κρίνουμε! Το περίεργο που συμβαίνει με το προηγούμενο αταίριαστο «παρεάκι» είναι πως το έδενε το γλυκό. Ίσως ακριβώς επειδή ήταν όλοι άλλοι κόσμοι μεταξύ τους. Οι κόντρα ρόλοι άλλωστε είναι ιδανικοί για την TV. Σαν τα δελτία ειδήσεων που βγάζουν «τέσσερις μονομάχους από αντίπαλα στρατόπεδα» στις τέσσερις γωνίες, σε τέσσερα παράθυρα και τσουπ, έτοιμη η συνταγή της επιτυχίας.

Πάτα ξανά το play για να έρθεις στο σήμερα. Έλα να σκανάρουμε μαζί το φετινό καστ του ΤΗΕ VOICE, το οποίο παρακολουθήσαμε συχνά πυκνά φέτος χαζεύοντας για ατελείωτα δευτερόλεπτα τα μπούτια της Παπαρίζου. Τι έχουμε εδώ; Εμείς τα έχουμε πει ξανά για το bromance Μουζουράκη-Μαραβέγια και για το πώς συμπλήρωναν τηλεοπτικά ο ένας τον άλλον. Ο υπερκινητικός showman ροκάς από τη μία και ο pop δανδής με το λεπτό χιούμορ από την άλλη. Αλλά και για την Έλενα την Παρπαρίζου τα έχουμε πει, όταν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτή και δε λιγώνει η φωνή μας από τον έρωτα που της έχουμε. Α ναι, να μην ξεχάσουμε και τον Sakis, δε θα ήταν σωστό, για αυτόν τον άνθρωπο σωστό-άγαλμα.

Ας ονομάσουμε την ομάδα «Οι Bromancers».

Επειδή εδώ διεξάγουμε δημοψήφισμα -είναι σοβαρά τα πράματα- δεν πρέπει να σε προκαταβάλουμε, δεν θα ήταν δίκαιο. Όμως επειδή ξέρουμε ότι γουστάρεις φανατικά, φίλε τηλεθεατή, να παρακολουθείς το The VOICE, εμείς είμαστε εδώ για να σου κάνουμε την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved