8 σουρεαλιστικά ντουέτα Στόκα-Ρουβά για το X-FACTOR

Λένε για μένα οι όμορφες, shake, shake, shake it mi amor

Παρακολουθώντας εναγωνίως το πρωί το newsfeed στο Μεγάλο Βιβλίο του Ιντερνέτ αναζητούσαμε σαν λύκοι την είδηση που θα μας έφτιαχνε την ημέρα. Κάποια στιγμή, όταν είχαμε ήδη αρχίσει να κουραζόμαστε από το κυνήγι, το θέμα έσκασε και τα πρόσωπά μας φωτίστηκαν από την χαρά: ο Μπάμπης ο Στόκας θα είναι κριτής στο X FACTOR, ναι στο show που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς.

«Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!» ακούστηκε η κραυγή μας σείοντας συθέμελα το γραφείο.

Διότι, η αλήθεια είναι, πως πάντα στο μυαλό μας οι «ό,τι να’ναι» στίχοι των ΠΥΞ ΛΑΞ έκρυβαν κάποιες εκλεκτικές συγγένειες με τις pop ακροβασίες του SAKIS. Ίσως φταίνε τα καμένα μας τα μυαλά. Ίσως κάποιο πάρτι στο λύκειο που κάναμε sing along και στα τραγούδια των δύο. Ίσως, λέμε, ίσως κάποιο βαρύ μεθύσι μας να είναι αυτό που φταίει.

Όπως και να'χει το αποτέλεσμα των σκέψεων μας είναι φα-ντα-στι-κό, σουρεαλιστικό, ότι να΄ναι, ακριβώς δηλαδή όπως και η συνεργασία δύο καλλιτεχνών που ήταν πάντα στα δύο αντίθετα άκρα του φάσματος: το άκρον άωτον του έντεχνου από τη μία και της «ελληνικής ποπ» από την άλλη.

1.

1

 Σε κάθε περίπτωση όμως, Μπάμπη Στόκα ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! Αφιερωμένο σε όλα εκείνα τα βράδια που τα κορίτσια μας στο σχολείο μας «έκλαναν» για να τρέχουνε στις συναυλίες σου.

Για να σε δούμε τώρα πώς θα σου φανούν τα ντουετάκια σου με τον παρουσιαστή σου τον Σάκη.

2.

2

 

3.

3

 

4.

4

 

5.

5

 

6.

6

 

7.

7

 

8.

8

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved