Το άσπρο αμάνικο κι άλλα 6 πράγματα της εφηβικής μας ηλικίας που προσπαθούμε να ξεχάσουμε

Ένας άχρηστος οδηγός για όλα όσα μουτζώνουμε μέχρι σήμερα.

Μία λίστα με πράγματα τα οποία πέρασαν στο παρελθόν και παρακαλάμε να μείνουν εκεί. Να μην επιστρέψουν και να μην ξαναπαίξουν ποτέ με τον πόνο μας υπό οποιαδήποτε μορφή. 

Η άσπρη βαμβακερή φανέλα

bigstock Boy Sitting In Old Barn 22182569

Το ευρέως γνωστό wifebeater, που η μάνα σου επέμενε να φοράς για να σε κρατήσει ζεστό. Έχει πάνω χρόνια παράσημα από τρίχες ,ιδρώτα, μπίχλα και είναι πιο άγουστο και από το μαλλί του Justin Bieber. Ευτυχώς μεγαλώσαμε και τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οι περισσότερες από αυτές έχουν μετατραπεί σε ξεσκονόπανα.

Η άλγεβρα Λυκείου

img0 0

Η πρώτη φορά πονάει. Έτσι ήταν και με τα μαθηματικά του λυκείου και δει την Άλγεβρα, που ευθύνεται για όλη την κατίφλα, τα δάκρυα και τα ψυχολογικά που αποκτήσαμε. Είναι ξεκάθαρα ένα από τα τοπ μισητά μαθήματα που είχαμε στα σχολικά μας χρόνια και που, συνήθως, κατέληγε να γίνει προσάναμμα για το τζάκι. Πάντως έχουμε πιάσει τα 30 και ακόμη δεν έχουμε χρειαστεί την αριθμητική πρόοδο στη ζωή μας.

Το discman

pragmata pou itan synithismena 1999 10

Ας είμαστε ειλικρινείς παιδιά. Ναι, μπορεί να το είχαμε όλοι επειδή δεν υπήρχαν εναλλακτικές, αλλά είναι ξεκάθαρα Ό,ΤΙ πιο άβολο δημιουργήθηκε ποτέ. Εκτός το ότι δεν χωρούσε σε καμία τσέπη, έπρεπε να κουβαλάς μαζί σου και ένα λόχο από CD. Επίσης «κολλούσε» πολύ εύκολα. Πάλι καλά που βρήκαν οι άνθρωποι τα mp3's και ησύχασε το κεφάλι μας.

Τα σιδεράκια

orthodontics

Από τη μία το λες αναγκαίο κακό. Από την άλλη αν σκεφτείς πόσοι πετυχημένοι άνθρωποι στον πλανήτη δεν είχαν ποτέ ίσια δόντια, θα έπρεπε να αρπάξεις τη μάνα σου και να της βγάζεις ένα-ένα τα δόντια με τανάλια. Αν βίωσες το μαρτύριο με τα σιδεράκια, γνωρίζεις πως δεν χρειάζεται άλλος λόγος για bullying. Ήσουν ο Robocop της τάξης. Ο τύπος που δεν αντάλλαξε ούτε φιλί Εσκιμώου στην μπουκάλα.  Δεν τα συμπαθούν ούτε οι ίδιοι οι οδοντίατροι.

Το εφηβικό μουστάκι

IMG 1816

Αυτό που οι ορμόνες σου έχουν αρχίσει να τα παίζουν. Που βγαίνει τρίχα αλλά δεν είναι τρίχα. Είναι χνούδι βαμμένο με μαύρη μπογιά. Που βγαίνει ελάχιστο στο ύψος της φαβορίτας και απελπιστικά αρκετό στο μουστάκι. Αυτό που δεν καταλάβαμε ποτέ, είναι γιατί το άφηναν οι πιτσιρικάδες της εποχής στα μούτρα τους. Για τις γυναίκες με το μουστάκι στο σχολείο, χρειάζεται ξεχωριστό κείμενο.

Το μπεγλέρι

to kompoloi 52 begleri 0704 350x435

Θυμάσαι εκείνη την άθλια μόδα που αγόρια και κορίτσια τριγυρνούσαν με αυτή την βλακεία στο χέρι; Δεν ήταν καν παραδοσιακό κομπολόι. Ήταν μία άθλια αντιγραφή του πρωτότυπου, για δήθεν ζόρικους τύπους. Δεν καταλάβαμε ποτέ πως ήρθε αυτό το πράγμα στη μόδα και γιατί κάποιοι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να ασχολούνται με αυτό στο 2017. Γιατί οι μαλακίες επιστρέφονται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved