9 απλές συμβουλές που θα σε ανεβάσουν επίπεδο.

«Κράτα την σταθερή, μην την κουνάς μωρέ, Πάρκινσον στα 30;» και «το νου σου κακομοίρη μου, μόνο και αφήσεις τις καινούργιες μπότες μου έξω από τη φωτογραφία, σε έφαγα!». Αν οι ατάκες αυτές σου θυμίζουν τις... πεσιματικές που σου έκανε το αμόρε σου στο πρόσφατο ταξίδι στο εξωτερικό, να ξες πως τα 'θελες και τα έπαθες. 

Πρώτα απ' όλα, θα έπρεπε να της εξηγήσεις από το πρώτο κιόλας ραντεβού πως δεν είσαι ο Σαλγκάδο αλλά ο Γιώργος από το Παγκράτι. Και στην τελική, μπορείς πάντα να χρησιμοποιείς ως επιχείρημα τη φωτογραφία εκείνη που έχει ανεβάσει ως φωτογραφία προφίλ στο Facebook. Ναι, εκείνη που είστε αγκαλιά και σε έχει κροπάρει με τον πλέον βάναυσο τρόπο αφήνοντάς σε έξω από το κάδρο. 

Δεν ήρθαμε εδώ όμως για να λύσουμε τα της σχέσης σου. Σκοπός μας είναι να σου δείξουμε ένα εύπεπτο και σύντομο βιντεάκι που σου εξηγεί σε πολύ απλά βήματα μερικά tips για το πώς μπορείς στο εξής να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες. Απλά παραδείγματα που βασίζονται στη δουλειά του γκουρού του είδους, του Αμερικανού Steve McCurry.

Τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά και κράτα σημειώσεις!

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved