Κουίζ: 14 ηθοποιοί που ούτε που θυμόσουν ότι παίζουν σε αυτές τις ταινίες

Σινεφίλ είσαι. Παρατηρητικός είσαι;

Τελικώς ο Daniel Craig το αποφάσισε και θα σταματήσει να υποδύεται τον James Bond. Ο Βρετανός εργάστηκε για 5ο σερί φιλμ ως 007, αντιμετώπισε τον οσκαρικό Rami Malek και αποσύρθηκε από τον ρόλο για τον οποίο έγινε ευρέως γνωστός.

Daniel Craig: Ήταν ο James Bond που μας άξιζε;

Γενικότερα σε όποια ταινία και να έχει παίξει δεν γίνεται να μην τον καταλάβεις. Είτε είχε μικρό ρόλο (Road to Perdition και Tomb Raider), είτε λίγο μεγαλύτερο (Munich) ή 100% πρωταγωνιστικό (The Girl with the Dragon Tatoo).

 

 

Παρόλα αυτά κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι στο Star Wars: The Force Awakens. Πριν αρχίσεις να ψάχνεσαι για το ποιον χαρακτήρα έπαιζε θα στο πούμε από τώρα για να μην αγχώνεσαι. Δεν θα τον βρεις. Όπως άλλωστε πολύ δύσκολα αναγνώρισε κανείς τον Tom Hardy στο επόμενο Star Wars, The Last Jedi.

 

 

Εντάξει, ομολογώ πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να παρατηρήσει κανείς τους δύο συγκεκριμένους ηθοποιούς στη διαγαλαξιακή υπερπαραγωγή, ωστόσο υπάρχουν πολλές χαρακτηριστικές στιγμές στην ιστορία του κινηματογράφου που διάσημα ονόματα της παγκόσμιας showbiz - ηθοποιοί, τραγουδιστές μέχρι και αθλητές - παρέλασαν μπροστά στα μάτια μας και δεν τους πήραμε είδηση ποτέ.

Με βάση λοιπόν αυτό εντοπίσαμε 14 ταινίες που διάσημοι τύποι του πλανήτη έκαναν μια guest εμφάνιση και εσύ καλείσαι να αποδείξεις την παρατηριτικότητά σου. Για να δούμε πόσο... γεράκι είσαι.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved