Πόσο κουτσομπολιό αντέχει αυτή η χώρα;

Η παράνοια των media για μια ακόμα φορά κρεμάστηκε στα μανταλάκια.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Από την αρχή. Δεν συμπάθησα ποτέ τον Λιάγκα. Όχι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Απλά δεν μου έκανε, παρά το γεγονός ότι σε κάποια θέματα που σε άλλους φαινόταν αιρετικός, συμφωνούσα 100% μαζί του.

Μετά, όταν έκανε μόδα να παίρνεις τη γυναίκα μαζί σου στη δουλειά με δικαίωσε για το ότι δεν τον συμπάθησα. Μου έδωσε έναν λόγο. Κι ήταν σημαντικός. Για μένα τουλάχιστον.

Στο πέρασμα των χρόνων βρήκα κι άλλους. Όπως πχ. ότι στο ρεβεγιόν ΤΟΥ για την Πρωτοχρονιά κόντεψε να χάσει το μάτι του ο Αντώνης ΜΑΣ (ένας είναι).

Πριν λίγους μήνες έμαθα ότι χώρισε με τη Σκορδά. Και εκτίμησα ότι μέχρι τη στιγμή που έγινε το μπαμ και βγήκε η ανακοίνωση των δυο τους, ουδείς είχε πάρει χαμπάρι το «θέμα». Ότι δεν ήθελαν να το κάνουν σίριαλ. Ούτε πριν, ούτε μετά.

Κι ας «πουλάει» πάντα ένα διαζύγιο στη show biz. Εδώ ολόκληρη Αντζελίνα κι ολόκληρος Πιτ (Ο ήρωας) πούλησαν τον χωρισμό τους περισσότερο και από τις ταινίες τους. Η μία για να βγάλει το παλικάρι «σκάρτο» κι ο άλλος για να υπερασπιστεί το δικαίωμα του να βλέπει τα παιδιά του όχι με ραντεβού αλλά όποτε έχει ανάγκη.

liagkas skorda 8

Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Στην Σκορδά και στον Λιάγκα, στην… Σκορδαλιάγκα. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι χώρισαν ο κάθε πικραμένος έχει γράψει το μακρύ του και το κοντό του. Τύποι που δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι το ζευγάρι χωρίζει γράφουν για καυτούς διαλόγους που έγιναν μέσα στο σπίτι, για καβγάδες που έγιναν στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο μπαλκόνι, για αυτά που είπαν ο ένας στον άλλον για τα παιδιά, την περιουσία, το πώς θα χωρίσουν, πότε θα φύγει ο Λιάγκας από το σπίτι, που θα πάει όταν φύγει. Και κάπου «ανακάλυπταν» και ένα σκάνδαλο. Μια κρυμμένη γκόμενα, ένας γκόμενος στην ντουλάπα! Όλα τα ξέρουν τα λαγωνικά. Ακόμη κι αυτά που δεν ξέρουν ούτε ο Λιάγκας ούτε η Σκορδά.

Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια. Οι ίδιοι που δεν είχαν «μυρίσει» τον χωρισμό άξαφνα γνωρίζουν τα πάντα όλα και για τον έναν και για τον άλλο και τον άλλο-η που μπήκε στη μέση. Και παίζουν χωρίς ιδιαίτερο ζόρι, χωρίς τύψεις κι ενοχές με τις ζωές του Λιάγκα, της Σκορδά, των παιδιών τους, του σκύλου τους. Και μαζί με τα νεύρα μας που κάθε μέρα από την ώρα που χώρισε το ζεύγος του πρωϊνάδικου, τρώμε στη μάπα τη μία «είδηση» μετά την άλλη. Έλεος. Αφήστε τους ανθρώπους να χωρίσουν με την ησυχία τους. Ή τουλάχιστον σταματήστε να γράφετε «παπαριές». Βαρεθήκαμε. Σας βαρεθήκαμε. Τους βαρεθήκαμε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved