In Time Ρομπέρτο έχεις καταντήσει εκνευριστικός, ρε φίλε!

Η ευλογία του να χωρίζεις την Μάρτα και να τακιμιάζεις με την Μισέλ.

Τερματοφυλακάρα. Ψυχάρα. Τυπάρα. Βασικά, δεν χρειάζεσαι πολλά περισσότερα στοιχεία για να μπεις σε καρδιές φιλάθλων, συμπαικτών, γυναικών. Κι ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και νυν της Εσπανιόλ, είναι τέτοια περίπτωση ανθρώπου. Δεν είναι τυχαίο που όταν έφυγε από τη χώρα μας, οι φίλαθλοι του πρωταθλητή τα έβαψαν μαύρα επειδή έχασαν μία παιχτούρα ολκής και οι γυναίκες τους διότι έχαναν μία από τις πιο βάσιμες δικαιολογίες για να περνούν τα Κυριακάτικά τους απογεύματα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ας είμαστε, όμως, ειλικρινείς μεταξύ μας: όσο οι γυναίκες ασχολούνται με την εξωτερική εμφάνιση του Ρομπέρτο, άλλο τόσο κι εμείς ρίχνουμε κλεφτές ματιές στα καμώματά του με το γυναικείο φίλο. Ο μπαγάσας φαίνεται πως δεν έχει το θεό του και οι επιλογές του στα ταίρια που τον συνοδεύουν, είναι ικανές να μας ανεβάσουν την πίεση. Στην παρέα μου, ο τύπος πρέπει να μας έχει εκνευρίσει περισσότερες από 143 φορές, όταν τυχαίνει κάποιος από εμάς να δει μια νέα φωτογραφία της Marta Dominguez  στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H πιο συνηθισμένη έκφραση που ακούγεται δε, είναι το ρε φίλε τι μουν ρε φίλε τι ωραίο γυναικάκι είχε ο άνθρωπος; Πώς επέτρεψε στον εαυτό του να χωρίσουν;

 

Τι τα θες όμως; Έτσι είναι η ζωή. Κάθε εμπόδιο σε καλό και παλικάρια σαν τον Ρομπέρτο μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβάνε. Η δόξα του Ρομπέρτο βέβαια, έχει ονοματεπώνυμο: Michelle Calvó. Την έφερε χτες μαζί του στα βραβεία του ΠΣΑΠ και με την παρουσία της, λίγο πολύ μας έφερε στο μυαλό εκείνη την αποφράδα μέρα που το σάλιο μας κυλούσε ποτάμι μπροστά από τους δέκτες, όταν βλέπαμε  την Μarta να έχει προσγειωθεί από έναν άλλο κόσμο στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας για να παρακολουθήσει από κοντά την παρουσίαση του συζύγου της στη νέα του ομάδα. Η Michelle, που λέτε, παίζει κι αυτή στα ίδια Champions League επίπεδα που έπαιζε και η Martha, γεγονός που αποδίδει μετά βεβαιότητας τον τιμητικό τίτλο του «Μοντελοπνίχτη» στον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. 


Και επειδή θέλουμε να μοιραστούμε τον γλυκό εκνευρισμό και την καλώς εννοούμενη ζήλεια μας μαζί σας, ετοιμάσαμε ένα φωτογραφικό άλμπουμ για γερά νεύρα: Μία η Martha, μία η Michelle, εναλλάξ και καλά κουράγια! 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved