Παιδιά, κόψτε τη μαλακία

«Δεν θα πληρώνω εγώ τη νύφη για τα δικά σας κλικ». Γράφει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Έφτασα στο γραφείο δευτεριάτικα κι έφταναν 5 λεπτά για να με ζοχαδιάσουν. Τα παιδιά του Ratpack άρχισαν να μου κάνουν πλάκα για ένα παραπλανητικό δημοσίευμα στο ειδησεογραφικό site του Νίκου Ευαγγελάτου. Το θεματάκι πάρα πολύ απλό και εύκολο και με πιασιάρικο τίτλο: «Ποια Κύπρια “τρέλανε” τον Κωστόπουλο»!!!. Πρόκειται για ένα δημοσίευμα και φωτογραφίες που έβαλε το Ratpack μιας γνωστής κοπέλας-μοντέλου από την Κύπρο. Το κείμενο στο συγκεκριμένο site μου χρεώνει μάλιστα και το κείμενο του Ratpack που συνοδεύει τις φωτογραφίες της κοπέλας και που προφανώς έχει γράψει συντάκτης μας όπως και όλες τις υπόλοιπες...

By the way, το κείμενο στο δικό μας site δεν φέρει υπογραφή συντάκτη όπως δεν φέρει κανένα παρεμφερές με αυτά, γιατί απλά είναι μικρά κειμενάκια, συνοδευτικά φωτογραφιών ωραίων κοριτσιών. Φανταζόμουν ότι και ο πιο βλάκας συντάκτης δεν θα χρέωνε σε εμένα τέτοιου είδους κειμενάκια μετά από 30 χρόνια δουλειάς σε αυτό το χώρο. Μάλλον δεν με προσέλαβαν γι’ αυτό στην DPG. Επειδή δεν πιστεύω ότι είναι κανείς τόσο βλάκας που να το πιστεύει αυτό, απλά το χρεώνω σε κάποιο παιδάκι ή σε κάποιο κοριτσάκι που έψαχνε να βρει έναν τίτλο που θα κάνει πολλά κλικ. Κάθε μέρα στο site μπορεί να βγαίνουν 3, 4 ή και 10 όμορφες γυναίκες. Κατά συνέπεια πρέπει να μου χρεωθούν όλες, οπότε δεν θα έφτανε η έκφραση «τρελάθηκε» αλλά θα ήμουν ήδη με ζουρλομανδύα στο Δαφνί. Δουλειά δεν είχε ο διάολος, όλη μέρα καθόταν κι έγραφε εισαγωγικά κειμενάκια για γκόμενες, τις οποίες παρεμπιπτόντως δεν έχει δει και ποτέ στη ζωή του.

Επειδή αυτό είναι κάτι που το έχω υποστεί αρκετές φορές στο παρελθόν στα sites που διηύθυνα (και με θέματα που δεν αφορούσαν γκόμενες αλλά πιο σοβαρά), θέλω να κάνω μια εξήγηση: στα sites, στο Ratpack όπως και σε όλα τα sites, γράφουν πολλοί άνθρωποι. Γράφουν τις απόψεις τους, τις ειδήσεις τους, τα θέματα τους. Είναι συντάκτες με τη δική τους ματιά πάνω στα πράγματα και όταν κάθονται να γράψουν, γράφουν με τον τρόπο που οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τον κόσμο και την πραγματικότητα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, του Ratpack, θα πρέπει να σημειώσω ότι δεν είναι και δικό μου αλλά ανήκει στην DPG. Αυτές οι απόψεις και οι επιλογές αφορούν σε αυτούς που τις γράφουν και δόξα τω θεώ σε δημοκρατία ζούμε. Αν βέβαια κάποιος έγραφε σε τίτλο, «Ποια είναι η Κύπρια που τρέλανε τον Χρήστο Κάβουρα» φαντάζομαι ότι δεν θα έπαιρνε κλικ ούτε στον ύπνο του.

Εκείνο όμως που δεν καταλαβαίνει κάποιος που κάνει τέτοια λαθροχειρία είναι ότι ενοχλεί και δημιουργεί προβλήματα στον άλλο. Γνωρίζω ότι η επωνυμία έχει και τη σκλαβιά της αλλά και η μαλακία  έχει τα όρια της. Κανείς δεν δικαιούται να σου χρεώνει για να πάρει 5 κλικ παραπάνω, ούτε γκόμενες, ούτε γκόμενους, ούτε φαντασιακές σχέσεις και υποθετικές καταστάσεις. Τελευταία το κακό παράγινε, από πολλές μεριές. Πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι και ελέφαντας κι ότι δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που γουστάρουν τέτοια δημοσιότητα.

Με την ίδια έννοια να πιάσω κι εγώ τι γράφουν τα sites των επωνύμων -και είναι πάρα πολλοί αυτοί- και να αρχίσω να τους χρεώνω από γκόμενες και γκόμενους μέχρι και πολιτικές απόψεις ή κριτικές για τη showbiz. Δεν υπάρχει site lifestyle, πολιτικό, αθλητικό που να μην έχει μέσα φωτογραφίες ημίγυμνες μοντέλων ή άλλων κυριών. Άρα να αρχίσω κι εγώ να λέω ποια τρέλανε το Θέμο, ποια τρέλανε τον Ευαγγελάτο, ποια τρέλανε τον Χατζηνικολάου και ποιοι τρέλαναν τη Φαίη, την Ηλιάκη, την Τατιάνα ή την... Τζένη, που έχουν γυναικεία sites και πολλές φορές βάζουν και φωτό ανδρών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved