Photo: Γιώργος Αποστολόπουλος Γιώργος Χρυσοστόμου: «Την καλύτερη συμβουλή ζωής την άκουσα από έναν ταξιτζή»

Μία συζήτηση με τον ταλαντούχο και γοητευτικό ηθοποιό, ο οποίος βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της ζωής του.

Ωριμότητα. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν συνάντησα από κοντά τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Στιβαρή χειραψία. Κλασσικό σημάδι δυναμισμού και ανθρώπου που έχει δουλέψει από μικρό παιδί. Δε χρειάστηκε περισσότερο από δύο λεπτά για να μου αποκαλυφθεί ότι αυτός ο τύπος που έχω μπροστά μου είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος με τα θέλω του. Βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της ζωής του και προσπαθεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. 

«Για καιρό έβλεπα τη θάλασσα ως φυλακή. Αρκετός κόσμος που κατέβαινε στη Ρόδο, έμενε για πάντα εκεί. Εγώ ήθελα πάντα να φύγω», μου εκμυστηρεύτηκε όταν τον ρώτησα γιατί ήθελε από παιδί να φύγει από τη Ρόδο. Στη συνάντησή μας συζητήσαμε για τον επιτυχημένο του ρόλο στο “Η άνοδος του Αρτούρο Ούι” του Μπέρτολτ Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, για το πόσο θαρραλέος πρέπει να είσαι για να περάσεις την πόρτα του ψυχοθεραπευτή, για τη συμβουλή ζωής που του έδωσε ένας ταξιτζής, για την αγάπη του για την ιππασία και τι είναι αυτό που του προσφέρει η συναναστροφή με τα άλογα, για τα ξενύχτια και όλο αυτό το lifestyle που άφησε πίσω του, το “Ναυάγιο” και φυσικά την Αναστασία Παντούση.

«Το μυστικό για ένα επιτυχημένο ραντεβού είναι άσε το κινητό στην τσέπη και κοίταξέ την στα μάτια», μου ανέφερε όταν τον ρώτησα για το τι πρέπει να κάνω στο επόμενο date. Αν ρωτήσεις την κοπέλα σου, την κολλητή ή την αδερφή σου, θα συμφωνήσει. Οκ, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι. Κάτι περισσότερο θα ξέρει.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Ratpack.gr


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved