Yiannis Kourtogloy | Getty Images Κόβουμε το γέλιο σε όσους πιστεύουν ότι ο Αλέξης δεν είναι σέξι

19 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι σωστά τον κατατάσσουν στους 5 πιο hot πολιτικούς του κόσμου.

Δεν φημιζόμαστε ως λαός για την καλή μας την ψυχούλα και δεν είναι τυχαίο ότι ένα από τα πλέον κυρίαρχα γνωμικά είναι αυτό με την κατσίκα του γείτονα. Φανταστείτε αν αντί της κατσίκας είχαμε να κάνουμε με την ομορφιά του γείτονα... Σαν την περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα, ένα πράγμα, που δεν πρόλαβε το People να τον ανακηρύξει ως έναν από τους 5 πιο σέξι πολιτικούς παγκοσμίως και πέσαμε να τον φάμε. Ποιον; Τον Αλέξη τον Τσίπρα.

1.jpg
«Στην 5άδα σου λέω ρε μ@λ@κα μου... Στην 5άδα!»


Το δημοσίευμα του περιοδικού, το οποίο βρίσκεται μια χεριά απόσταση από το Πούλιτζερ, αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία του Πρωθυπουργού: «Αλέξης Τσίπρας, 42. Ο επαναστάτης μαθητής που έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας μας ενέπνευσε για το σλόγκαν: "Έλα Αλέξη για μια Ελλάδα που είναι σέξι"»,


Δεν μας ενδιαφέρει ποιοι είναι οι άλλοι τέσσερις. Ένα πράγμα μας ενδιαφέρει: να αποκαταστήσουμε την τιμή του και να μην τον αφήσουμε έρμαιο στις ορέξεις των τρολ του διαδικτύου που -άλλη δουλειά δεν είχανε- από το πρωί έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι η λίστα είναι από μόνη της τρολ. 

Ε και εμείς τους λέμε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Και το εννοούμε αυτό που λέμε. Δεν θα το εννοούσαμε αν δεν είχαμε τις αποδείξεις μας. Ας ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ κι ας μας πουν τι από όσα βλέπουν δεν ισχύει. Ας μας πούνε τι από όσα βλέπουν δεν ενισχύει την άποψη ότι ο μεγαλύτερος κωλοτουμ ότι η πρωθυπουργάρα μας είναι σέξι. Εδώ θα είμαστε και θα τους περιμένουμε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved