Μία δασκάλα να μας αποπλανήσει και εμάς ρε παιδιά!

Κραυγή απόγνωσης από ένα ελληνόπουλο που έχει ψυχολογικά από τις ασέξουαλ καθηγήτριες.

Ειλικρινά, αυτό το σκηνικό που γίνεται με μαθητές και καθηγήτριες στην Αμερική, δεν παίζει να γίνεται σε άλλη χώρα. Κάθε μήνα (για να μην πω και κάθε δεύτερη βδομάδα) θα βγει μία είδηση όπου κάποια καθηγήτρια, θα έχει απολυθεί ή θα έχει καταλήξει στα δικαστήρια επειδή είχε σχέση με μαθητή.

Βασικά διόρθωση. Όχι σχέση. Σεξ. Και αν  όχι σεξ, θα τον έχει καυλαντίσει με φωτογραφίες της σε κάνα What’s App ή στο Viber. Και όλα αυτά στην Αμερική, στην χώρα-βασίλισσα του συντηρητισμού.

 

mary beth haglin sex scandal fhm

 

Τυχερά κωλόπαιδα

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν είμαι υπέρ του να έχει κανένας καθηγητής σχέση με μαθητή και πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με ανήλικους. Δίκαιο, σωστό και τίμιο. 

ΑΛΛΑ.

Ας μην υποκρινόμαστε. Διαβάζοντας για όλα αυτά τα σκηνικά σε πιάνει όσο να’ ναι ένα παράπονο. Γυρίζεις το μυαλό σου πίσω στο Λύκειο και ανακαλύπτεις ότι δεν έχεις να θυμάσαι τίποτα παρόμοιο. Και όταν λέμε παρόμοιο δεν λέμε για τις σεξοκουβέντες. Η μόνη κουβέντα ήταν «πήγαινε παιδί μου στον Λυκειάρχη». Κι εδώ που τα λέμε, πώς μπορείς να έχεις σέξο πάρε-δώσε με καθηγήτριες που το πιο σέξι που είδες πάνω τους στην καριέρα σου ως μαθητής ήταν εκείνο το ατύχημα που άφησε να φανεί έχα χιλιοστό από την κάτω γάμπα τους;

Στον αντίποδα, τώρα, σου παραθέτω ένα κολάζ φωτογραφιών, για να καταλάβεις τι σουλούπι είχαν οι κατηγορούμενες στην Αμερική.

rvhfg


Η δική μας περίπτωση, αυτή τουλάχιστον που ζήσαμε εμείς ως μαθητές στα τιμημένα 00’s, δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τις παραπάνω γυναίκες. Θύμιζε περισσότερο τέρατα που πλησίαζαν τον κλόουν στο «Αυτό». Δεν θυμάμαι καμία καθηγήτρια που να πλησιάζει το αμέρικαν ντριμ.

Κάτι κακοβαμμένες μούμιες θυμάμαι, με δάχτυλα κάτασπρα από την κιμωλία και την σκόνη της έδρας, να ουρλιάζουν σαν Ούρουκ-Χάι πριν επιτεθούν. Ανατριχίλα.

Ναι οκ, δεν ήμασταν μαθητές υποδείγματα. Δεκτόν. Ένα μάτσο τσογλάνια ήμασταν, αλλά μιλάμε για μία ηλικία που ξυπνούσες το πρωί και το «κοντάρι» σου ήταν σε θέση να κρατήσει ολάκερη σημαία. Με τις περισσότερες πιτσιρίκες να μας ρίχνουν άκυρο, δεν θα μας χαλούσε καθόλου να μας έβαζε μία δασκάλα κάτω και να μας μάθαινε κάτι παραπάνω από Μαθηματικά και Αρχαία. Και όταν λέμε δασκάλες δεν λέμε τα απολειφάδια που βαριόντουσαν να μας πάνε μέχρι και εκδρομές. Λέμε κορίτσια σαν και αυτά στην Αμερική, δασκαλίτσες φρέσκιες, που δεν κολλάνε σε αμφιέσεις καλόγριας. Που κάθε μέρα θα σε κάνουν να σκέφτεσαι τι χρώμα στρινγκ φοράνε. Γιατί είτε φαντασιώνεσαι είτε όχι.

Ξεκάθαρα ρουφ

Βέβαια από την άλλη και αυτά τα κωλόπαιδα τα αμερικανάκια δεν πάνε πίσω. Κάνουν ό,τι κάνουν με τις καθηγήτριες και μετά τις δίνουν στεγνά. Βασικά είτε αυτό συμβαίνει, είτε παίρνουν κανένα κινητό οι γονείς και ανακαλύπτουν το σχεσάκι. «Τι έκανες εκεί ρε μούλικο;». Ξεκινούν οι διαδικασίες, βγαίνει στο κλαρί η καθηγήτρια και περνάει δικαστήριο και οι φωτογραφίες της γίνονται viral στο ιντερνέ. Εμείς πάντως, αν είχαμε τέτοια ευκαιρία, θα ήμασταν πιο προσεχτικοί. Ούτε sexting, ούτε τίποτα. Θα είχες π.χ. μία σέξι μαθηματικό; Κοπάνα την πρώτη ώρα και σπίτι της. Τέλος. Τόσο απλά. Θα σε ρωτούσε η μάνα σου:

«Μπήκες μαθηματικά;»
«Αν μπήκα λέει…»

Τόσο όμορφα. Ούτε εκφυλιές, ούτε τίποτα περίεργα και ανώμαλα που κάνουν κάποιες και χρειάζονται όντως φυλάκιση. Λέμε για εκείνη την παράνομη σχέση με την δασκάλα που σου μαθαίνει πράγματα και που ενδεχομένως να αναπτύσσεται και ένας μίνι ρομαντισμός. Να μάθεις και πέντε πράγματα και να έχεις να λες «είχα μία φιλόλογο που όταν έμπαινα ψέλλιζε λέξεις σε γραμμική Β». Είναι η εμπειρία ρε φίλε. Και δεν ξέρουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ από εμάς ο οποίος θα έλεγε όχι σε μία τέτοια φασούλα.

Δηλαδή, ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλο μας. Ο σημερινός πιτσιρικάς με τόση υπερπληροφόρηση και Internet ξέρει τα δεκαπλάσια απ’ ότι εμείς στην ηλικία του. Στο μάτι κανείς δεν θα έλεγε όχι. Αυτή είναι η αλήθεια καθώς και ότι 9 στις 10 που διαπομπεύονται γι’ αυτά τα σκηνικά, είναι επιεικώς θεογκόμενες.

Και εμείς εδώ με τα πουρά ξεχασμένα από τους Φαραώ. Τι τα θες...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved