Chandler, Joey ή Ross: Ποιον θα επέλεγες για Κολλητάρι σου στην αληθινή ζωή;

Διαβάζεις, αναπολείς και ψηφίζεις με αφορμή τη συμπλήρωση 24 χρόνων από το πρώτο επεισόδιο.

Το λες και μια ολόκληρη ζωή. Δυο δεκαετίες και τέσσερα χρόνια από την ημέρα που στις οθόνες μας συστήθηκε μια ετερόκλητη τηλεοπτική παρέα: ο Ross, η Phoebe, ο Chandler, η Monica, ο Joey, η Rachel, ο καθένας κι ένα διαφορετικό σύμπαν που ενώνοντας τις δυνάμεις τους κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα από τα πλέον επιτυχημένα sitcom στην ιστορία της τηλεόρασης.

Κι όταν μιλάμε για επιτυχία δεν αναφερόμαστε μονάχα στον εμπορικό αντίκτυπο που είχαν τα «Φιλαράκια», αλλά κυρίως σε αυτήν την ίδια την ταύτιση που οι χαρακτήρες κατάφεραν να δημιουργήσουν με το τηλεοπτικό κοινό. Φανταστικοί και σουρεάλ όσο δεν πάει, αλλά την ίδια στιγμή με ψήγματα συμπεριφορών που τα συναντάς καθημερινά στους κολλητούς, στην οικογένεια, στον περίγυρο, στον ίδιο σου τον καθρέφτη. 

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, είπαμε να κάνουμε ένα μίνι poll βάζοντας στο επίκεντρο τους τρεις άνδρες της σειράς.  Εκείνους που έλιωναν στον καναπέ του Central Perk, εκείνους που προσπαθούσαν να κουμαντάρουν τα κατακλυσμιαία γεγονότα που συνέβαιναν μέσα στο πιο διάσημο διαμέρισμα του Μανχάταν.

Ross, Chandler και Joey, είστε στη λίστα!

Ήρθε η ώρα να σας περιλάβει με την ψήφο του το κοινό του Ratpack...

 

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved