Θα θες και εσύ να κάνεις bar hopping με τον Αλέξη Γεωργούλη

Ο άνδρας που μας έτρωγε τα κορίτσια στα early 00s βγαίνει με τους συντάκτες του Ratpack.

Κείμενο: Γιώργος Πολυμενέας

Μπορεί να μην το κάνουμε συχνά, αλλά, ξέρεις, εμείς εδώ, συνηθίζουμε να πηγαίνουμε για ποτά (και φαγητό για αρχή για να φτιάξουμε «υπόστρωμα») μετά το γραφείο. Απλώς αυτή τη φορά, πρότεινα στον Κώστα και τον άλλο Γιώργο να είναι μαζί μας και ένας καλός φίλος. «Τον ξέρουμε;», με ρώτησαν. 

 «Τον ξέρετε», λέω. «Είναι αυτός που γουστάραν οι κοπέλες μας όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, αυτός που είχε αφίσα στο δωμάτιό της η συμμαθήτρια που γουστάραμε και δεν μας έδινε την παραμικρή σημασία». Θα βγαίναμε με τον Aλέξη Γεωργούλη.

Μπήκαμε στο Audi Q2, κατηφορίσαμε προς Περιστέρι, χαθήκαμε λίγο, συνεχίσαμε κέντρο. Φάγαμε, ήπιαμε (με μέτρο, οδηγούσαμε κιόλας), ξαναφάγαμε (σε αυτό ευτυχώς δεν έχει βάλει ακόμα όριο η Τροχαία). 

Νομίζω ότι και οι άλλοι δύο τον «συγχώρεσαν» για όσα μας είχε κάνει πριν χρόνια. Εξάλλου, μέσα σε ένα Q2 χωράνε όλοι, πρώην και νυν «αντίζηλοι», νέοι και παλιοί, αυτοί που προτιμούν τα κλασικά στέκια του κέντρου και εκείνοι που πηγαίνουν στα πολύ-πολύ φρέσκα. Όλοι όσοι δεν μπορούν τις όποιες «ταμπέλες» και δεν δέχονται να χωρέσουν σε καμία από αυτές.

Τα περάσαμε πολύ όμορφα και όπως λένε και οι συνάδελφοι του Αλέξη «υπήρχε καλό κλίμα στα καμαρίνια και αυτό βγήκε προς τα έξω».

Ρίξε μια ματιά και εσύ στο βίντεο και θα καταλάβεις.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved