7 πράγματα που ΔΕΝ θέλεις να βρεις στο δωμάτιο της κοπέλας σου

Η φωτογραφία του πρώην κι άλλες 6 μαχαιριές στην καρδιά. 

Αυτές οι στιγμές που την περιμένεις ενώ κάνει μπάνιο. Ή που ετοιμάζεται μέσα σε αυτό. Οι στιγμές που περιμένεις στο δωμάτιο της να τελειώσει η κουβέντα με την μάνα της, ή να σταματήσει να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιο συγγενή από το χωριό. Μπορεί να είναι λίγα λεπτά, αλλά μέσα σε αυτά μπορείς να ανακαλύψεις -από το πουθενά- ένα σωρό πράγματα που θα σε βάλουν σε σκέψεις.

Σε άσχημες σκέψεις. Πράγματα σαν τα παρακάτω.

 

1. Φωτογραφία του πρώην

Δεν είναι ανάγκη να την έχει «κρύψει« κάπου. Τις περισσότερες φορές τυχαίνει να το ανακαλύπτεις από σπόντα. Από κάποια φωτογραφία που καρφίτσωσε μαζί με άλλες στο γραφείο του δωματίου της. Από κάποιο αρχείο με περσινές φωτογραφίες  διακοπών, με τον τύπο να έχει χώσει την γλώσσα του στο στόμα της. Ακόμη και αν σου κάνει εντύπωση γιατί ο τύπος «υπάρχει» έστω και σε ψηφιακή μορφή, προσπαθείς να το προσπεράσεις. Τα πράγματα ωστόσο σοβαρεύουν αν βρεις καμία φωτό πεταμένη χύμα πάνω στο κρεβάτι της.

nintchdbpict000242202684

 

2. Αντρικά ρούχα στη ντουλάπα – όχι δικά σου

Είναι αυτό που κοιτάς στη ντουλάπα και λες, «Πότε αγόρασα εγώ ροζ πουκάμισο;». «Γιατί δεν θυμάμαι να έχω μποξεράκι με τον Αστερίξ;». Δύο πράγματα παίζουν. Είτε στα φοράει, είτε τα ρουχαλάκια αυτά έχουν μείνει εκεί από τύπους που υπήρξαν πριν από σένα. Ξεχάστηκαν, δεν πετάχτηκαν ποτέ και τώρα είναι εκεί κρεμασμένα για να σε κάνουν να αισθανθείς πιο άβολα και από τον Buffon όταν έφαγε την τεσσάρα από την Real. Το λες και πρόβλημα.

 

3. Εσώρουχα με γατάκια, σκυλάκια και άλλα ζωάκια

Ρε γαμώτο, μπορεί κάποιος να τους πει ότι αυτά τα πράγματα δεν τα βρήκαμε ποτέ σέξι; Ότι ξενερώνουμε και μόνο με την ύπαρξή τους; Γιατί να μην βρίσκεις ένα συρτάρι γεμάτο στρινγκ, μπραζίλ και τάνγκα; Τι κάνουμε λάθος;

 

4. Τεστ εγκυμοσύνης

Όπα, έχει παιχτεί μαλακία. Σοβαρή μάλιστα και δεν έχεις πάρει τίποτα μυρωδιά. Έρχεται αυτό το συναίσθημα που σου κόβονται τα πόδια, που σε λούζει κρύος ιδρώτας και που απορείς  γιατί δεν σου έχει συζητήσει τίποτα μέχρι τώρα. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται ψυχραιμία και όχι να βάλεις τις φωνές μέσα στο δωμάτιό της σαν να σε σφάζουν.  Σε κάθε περίπτωση το αφήνεις εκεί που το βρήκες.

PTK analogstick

 

5. Τεστ εγκυμοσύνης που δείχνει θετικό

Όχι. Ρε. Γαμώτο. 

6. Ερωτικά βοηθήματα

Το πρόβλημα δεν είναι τα βοηθήματα αυτά καθαυτά. Δηλαδή, μακάρι οι γυναίκες να είναι όλες τόσο ανοιχτόμυαλες ώστε να μην σνομπάρουν τα sex toys. Αλλά αυτό που σκέφτεσαι, είναι γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο κρεβάτι σας. Προφανώς, έχει μάθει να περνάει καλά και μόνη της, όταν εσύ δεν είσαι εκεί. Σεξουαλικά είξναι υγιέστατο, αλλά αν ξεκινήσει να προτιμά τον δονητή από σένα, τα πράγματα είναι σοβαρά. 

tiny dildos tantus bad dragon fun factory

7. To «Ο Αγών μου» στην βιβλιοθήκη της

Θα έχεις μάθει μέχρι τώρα από την ζωή σου, πως κάποια πράγματα δεν έχουν εξήγηση. Κάποιες καταστάσεις, είναι ανίατες και δεν έχουν γιατρειά. Στην περίπτωση που βρεις το συγκεκριμένο βιβλίο ή κάτι όμοιο με αυτό, δεν πρέπει να ξεκινήσεις να ανησυχείς μόνο για την σχέση σου, αλλά και για το καλό της κοινωνίας ολόκληρης. Και όχι, η ατάκα «ήμουν περίεργη να δω τι γράφει» δεν είναι δικαολογία για να δώσεις λεφτά γι' αυτό το πράγμα και πόσο μάλλον για να το βάλει στη βιβλιοθήκη της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved