Μαρίνα Σάττι, τα σχόλια κάτω από το βίντεο σου είναι ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

«Ακούω Καζαντζίδη και Διονυσίου αλλά αυτό το κορίτσι είναι η συνέχεια των μεγάλων...»

«Δεν έχω καμιά καούρα να με μάθουν αύριο», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι σε πρόσφατη συνέντευξή της και ξέρετε τι της απάντησαν με ένα στόμα και μια φωνή οι Έλληνες σχολιαστές στο YouTube; «Έχεις δεν έχεις καούρες εμείς σε μάθαμε ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!»

Και δώσ' του σχολιασμό κάτω από την «Μάντισσα», το κλιπάκι της στο YouTube που από τις 19 Μαΐου που ανέβηκε μέχρι σήμερα, έχει κάνει περισσότερα από 2.400.000 προβολές. Αμφιβάλουμε, αλλά σε περίπτωση που δεν το είδες, ρίξε μια ματιά προτού πάμε στα καθέκαστα.

Προφανώς και καταλαβαίνεις γιατί προκάλεσε χαμούλη η 30χρονη τραγουδίστρια. Μονόπλανο στα στενά του Κέντρου, μαζί με άλλα κοριτσόπουλα που τη συνοδεύουν στο χορευτικό, γκράφιτι από την μια, περαστικοί που κατέβηκαν στην Ευρυπίδου να αγοράσουν κάνα μπαχαρικό και τους προέκυψε Ελληνίδα Rihanna από την άλλη, μουσικό backround με κάτι από Zαγοροχώρια και κάτι από Highlands, ε δεν θέλει και πολύ ο Έλληνας να φυτιλιάσει και να ξεκινήσει το μανούριασμα. 

3.336 σχόλια, άλλα κραχτικά, άλλα υποστηρικτικά, άλλα άλλα ντ'άλλων.  Σε βγάζουμε από τη δύσκολη θέση και σου παρουσιάζουμε τα best of ακριβώς στο άλμπουμ που ακολουθεί.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved