Τους στήσαμε μπροστά από την κάμερα του Ratpack για να σου κάψουν το μυαλό.

Ήρθε η σειρά σου. Η σειρά σου να γίνεις και εσύ «σειρούλα» και να καταταγείς στις Ένοπλες Δυνάμεις. Εδώ στο Ratpack έχουμε μοιραστεί μαζί σου μερικές ιστορίες από τη θητεία μας. Σου έχουμε μιλήσει για τα φαγητά που πρόκειται να φας, για τα παπούτσια που θα φορέσεις, τους ήχους που σύντομα θα αναγνωρίζεις.

Σου έχουμε αφηγηθεί πώς τα είχαμε περάσει εκεί το Πάσχα και έχουμε βάλει γυναίκες να μας εξηγήσουν τι  φαντάζονται ότι σημαίνουν λέξεις της στρατιωτικής αργκό.

Πέρα όμως από τα αστεία και τα χαλαρά, έχουμε μιλήσει και για πιο σοβαρά θέματα. Για την υποχρεωτική στράτευση στα 18, για το πώς είναι να βουτάς στο κενό με αλεξίπτωτο ή για την τραγική στιγμή που ένα δυστύχημα συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου.

Είτε είσαι αγχωμένος είτε όχι για τη θητεία που σε περιμένει (και τον Στρατονόμο που ετοιμάζεται να σε υποδεχθεί στην πύλη), δεν πρόκειται να γλιτώσεις από τις συμβουλές τρίτων για τον Στρατό. Και επειδή εμείς στο Ratpack δεν θέλουμε να παραστήσουμε τους ξερόλες, σκεφτήκαμε να δώσουμε το λόγο σε άλλους.

Σε ανθρώπους που πιθανόν να συναντάς και στο δικό σου κύκλο. Κάτι θα έχεις να πάρεις από όλους: από τον προβλεπόμενο φίλο που την είδε «Ράμπο» στη δική του θητεία· από το μωράκι σου που θα σε περιμένει σαν άλλη πιστχαχαχαχαχα Πηνελόπη· από εκείνο τον γνωστό που όλο σου λέει ότι θα σε φτιάξει· από τον Κρητικό (ναι, πάντα υπάρχει ένας Κρητικός) που θα σου μιλήσει για τις δικές του «κακουχίες» στον Στρατό.

Τους ξέρεις, τους αγαπάς (ειδικά τώρα που νιώθεις ότι ξεκόβεις από την αληθινή ζωή), σε αγαπάνε (δεν ορκιζόμαστε), άκουσέ τους.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved