Το νέο Kingsman θα κάνει τον 007 να ντρέπεται

Πόσο Colin Firth μπορείς ν' αντέξεις στο Golden Circle που έρχεται στη μεγάλη οθόνη;

Πες ό,τι θες για το Kingsman. Ότι προσπάθησε να αντιγράψει τα «James Bond». Ότι το παράκαναν με τα ειδικά εφέ. Ότι ο Colin Firth δεν κολλούσε στην όλη φάση. Όμως το Kingsman ήταν μία πολύ καλή ταινία που έφερε νέα ήθη και έθιμα στις κατασκοπικές ταινίες. Χώρια του ότι ο Taron Eggerton μπήκε μία χαρά στο πετσί του ρόλου.

kingsman secret service merlin eggsy

Και να που η μεγάλη κατασκοπική υπηρεσία επιστρέφει και φέρνει παλιούς και νέους πρωταγωνιστές. Ο Eggerton επιστρέφει με τον Mark Strong στο πλευρό του, αλλά και με τον Colin Firth που θεωρήσαμε ότι μας άφησε χρόνους. Στη νέα ταινία που ακούει στο όνομα «The Golden Circle», η Julianne Moore θα αναλάβει τον ρόλο μίας σατανικής επιχειρηματία που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο, με την Halle Berry και τον Channing Tatum να υποδύονται δύο νέους πράκτορες της υπηρεσίας. Πάντως αν ξεχωρίσαμε κάτι, είναι το γενναίο eye-patch του Firth. Και πολύ γουστάραμε.

Υπομονή πάντως. Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου που θα προβληθεί, έχεις πολλές ευκαιρίες να δεις την πρώτη και να ξεχωρίσεις την υπεροχή της. Ακόμη και αν δεν πρωταγωνιστεί ο 007. Και που σίγουρα θα ζήλευε μετά το SPECTRE.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved